TK Bussreiser AS er lokalisert både i Oslo - Viken og i Vestfold – Telemark.

Om oss

Vi er stolte av å kunne presentere TK Bussreiser AS, et resultat av vår restrukturering etter at vi overtok et eksisterende firma fra 2008 i 2020. Vi har fått nye eiere, ny styreleder og ny daglig leder som alle har lang erfaring fra bussbransjen og ulike ledende stillinger som bakgrunn. Vi er også svært heldige som har et styre satt sammen av svært kompetente og engasjerte mennesker.

TK Bussreiser AS er lokalisert både i Oslo – Viken og i Vestfold – Telemark, og vi betjener kunder i begge regionene. Gjennom vårt store samarbeidsnett kan vi påta oss oppdrag stort sett over hele Norge, slik at vi kan hjelpe deg med transport uansett hvor du befinner deg i landet.

Våre flaggskip, MAN Lion Coach og NEOPLAN Cityliner, er utstyrt med den nyeste teknologien og alt nødvendig utstyr. Begge bussene har også EURO6-motorer som gjør dem til de mest miljøvennlige alternativene for transport på veiene i dag.

Vi har en bred tjenestepakke som inkluderer turkjøring, skolekjøring, foreningsturer, dagsturer, bryllup/selskapskjøring, gruppeturer og flerdagsturer både i Norge og til utlandet. Vi sørger for at våre busser er utstyrt med alt nødvendig utstyr for en trygg og komfortabel reise, inkludert sikkerhetsbelter, regulerbare seter, mikrofon, guide sete, 220V, radio/DVD, lademuligheter, AC-klimaanlegg, kjøkken og kjøleskap.

Vi er svært opptatt av miljøet og investerer derfor i nye busser med EURO5- og EURO6-motorer som gjør at vi kan tilby den beste transportopplevelsen på en bærekraftig måte. EURO6-kravene stiller strenge krav til alle kjøretøyprodusenter og har som målsetning å redusere NOx-utslippene med opptil 80 prosent.

Kontakt oss i dag for å høre mer om våre tjenester og hva vi kan gjøre for deg. Hos TK Bussreiser AS tar vi hånd om det meste av transport, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å gjøre turen til en suksess!